a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

De Koers

Met en zonder paarden
De Koers

Special binnen ons trainings centrum

De Koers is een “special” die gegeven wordt binnen ons trainingscentrum. We noemen het bewust een “special” omdat we in de afgelopen tijd hebben gemerkt dat de mensen die deze reis gevolgd hebben daar erg positief over waren. We krijgen steeds meer aanvragen voor deze mooie reis. Die uniek is in haar samenstelling.

Daarom hebben we besloten om deze reis op meerdere locatie's aan te bieden en in het aanbod het onderscheid te maken tussen 'een reis met de paarden' en 'een reis -bijna zonder paarden'. De Koers is er ook voor jou!

De Koers - Billy
'Dit avontuur zou iedereen moeten meemaken, de reisgids helpt me verder op mijn pad'

Herken jij dit?

Ken je dat gevoel dat je eigenlijk wel wat wat meer energie zou willen hebben? Ben je op zoek naar innerlijke groei? Naar een beweging in jezelf zodat je weer verder kunt, vanuit optimale levensvreugde en levensenergie? Waarbij jij de leiding weer kunt nemen over jouw eigen leven en jezelf weer op de eerste plek kunt zetten? Deze reis is ontwikkeld voor vrouwen die coaching en verdieping zoeken en zichzelf willen worden, verder willen ontwikkelen en bereid zijn om buiten hun comfortzone te stappen. Misschien zijn er zaken die je nog niet hebt verwerkt. Dat kan gaan over rouwverwerking, scheiding, onverwerkte trauma’s of gebeurtenissen uit jouw jeugd. Of je hebt ontdekt dat je hooggevoelig bent en het lastig vindt om hier mee om te gaan. Een ontdekkingsreis, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een zielenreis waarbij het hoofd steeds minder de overhand heeft en de kwaliteit van jouw ziel steeds meer naar voren mag komen. We werken aan jouw verhaal waarbij alledaagse thema’s voorbij komen. Dit lijkt misschien spannend, maar …. je bent al verschillende moeilijke periodes in je leven doorgekomen.

En nu ga je het verwerken. Emoties die al heel lang om aandacht vragen een plek geven.

Zodat er weer ruimte ontstaat voor jou!

Deze reis bestaat uit diverse werkvormen die helpen om de puzzel van je leven helder te maken:

Chakraleer

chakra

Geleide meditaties

meditatie

Encaustic Art

entaustic-art

Tzolkin Kalender

tzolkin-kalender

De rivier - Inspiratie

Stel je eens een rivier voor waar het water niet meer stroomt. Dit water wordt troebel en grauw van kleur. Zo is het ook met onze emoties. Wanneer we deze inhouden of vastzetten dan zorgt dit voor verkramping in het lichaam. En dat weerhoud ons van een vrij en vreugdevol leven. Water moet stromen net als emoties of vervelende herinneringen. Zodat je weer vrij en blij jouw leven kan leiden.

Jouw investering

De kosten voor de Koers bedragen;

495,00 euro incl. 21% btw

Dit wordt voor je verzorgd:

  • Reader ( chakra- leer), (inzet paarden), materialen.
  • Koffie/ thee/ lekkers.
  • Minimaal aantal deelnemers: 4 deelnemers
  • Maximaal aantal deelnemers: 8 deelnemers

Aanmelden

Vul het contactformulier om te laten weten dat je interesse hebt. Je mag mij ook altijd even bellen of appen via telefoonnummer 06 – 106 49 602

Dit zeggen deelnemers over de Koers

Yvette

Dankbaar dat ik heb kunnen deelnemen aan de Koers. Eindelijk kan ik weer verder nadat ik door een moeilijke periode moest. Ik heb weer leren luisteren naar mijn hart. Vanuit mijn hoofd naar mijn ziel. Onverwerkt verdriet heeft een plekje gekregen. De geleide meditaties bij de paarden en het maken van de encaustic art tekeningen hebben hier onder andere aan bijgedragen. Maar zonder de warme en liefdevolle ondersteuning van Marike was dit niet gelukt. Mocht je vastlopen in de reguliere GGZ dan raad ik je van harte aan om buiten de gebaande paden te zoeken naar een spirituele vorm die misschien beter bij je past. Bij Marike ben je absoluut op de juiste plek.

Gery

Ik vind de Koers fantastisch. Elke keer kijk ik weer uit naar de volgende bijeenkomst/afspraak. Je werkt vanuit een goede fundering en pakt alle belangrijke levensthema's aan in de juiste volgorde. Een enorme aanrader! De geleide meditaties zijn erg prettig en blijven nog lang ‘nawerken’. Waarbij de paarden als wijze meesters spiegelen wat er gebeurt. Het werken met encaustic art voorkomt dat je niet direct weer in je hoofd schiet maar dat je op een creatieve manier uiting geeft aan de processen die voorbij komen. Wanneer je in korte tijd, onder vakkundige begeleiding, de diepte in wilt en grote stappen wilt zetten dan raad ik de Koers oprecht aan.

Omdat de relatie met jezelf je hele leven duurt, ben jij de belangrijkste relatie in jouw leven!

“Let the adventure begin”

AAN DE SLAG MET CHAKRA’S (INCLUSIEF REISGIDS)

Tijdens de Koers gaan we aan de slag met jouw energiecentra. Die worden ook wel chakra’s genoemd. Tijdens de reis krijg je inzicht in de theorie die hoort bij de chakraleer, wat is dat nou eigenlijk? En misschien denk je nu, is dat dan niet zweverig, nou laat je verrassen, ik denk het niet. In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig.
Deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.

WIEL

Het woord Chakra komt uit het Sanskriet. Het betekent letterlijk ‘wiel’.
Het zou fijn zijn als alle levenswielen draaien. Dus dat alle chakra’s open zijn en even actief, want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Dit is meestal niet zo. Soms zijn chakra’s niet actief genoeg waardoor blokkades kunnen ontstaan.
Elke ‘draaikolk van energie’ heeft zijn eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen. Om ons leven in balans te houden en niet ziek te worden moeten we er voor zorgen dat de energie goed door het lichaam kan stromen.

JOUW EIGEN REISGIDS

Je krijgt elke reisdag de bijbehorende reismodule met de chakratheorie uitgereikt. Zodat je aan het einde van de reis een volledig naslagwerk hebt, jouw eigen reisgids!

Geleide meditaties ter ondersteuning

De chakra theorie wordt vertaald in de geleide meditaties. Elk reismoment word je meegenomen op onderzoek in jezelf, op reis door jouw lijf gekoppeld aan het chakra van die reisdag.

Inzicht in jezelf

Het geeft veel inzicht in jezelf en je blokkades. In relatie tot het innerlijke kind. Daarnaast geeft het rust en ontspanning.

Encaustic Art

Aansluitend aan de meditaties wordt er een wastekening gemaakt. Deze werkvorm noemen we encaustic art en hiervoor hoef je niet te kunnen tekenen. Het maken van een tekening zorgt dat je bij onbewuste delen komt. Door het maken van een tekening leer je op een andere manier te kijken en te ‘zien’.

Stap-voor-stap begeleiding

Stap voor stap word je begeleid tijdens het maken van een tekening. Niet alleen de tekening maar ook het maken van de tekening kan vele inzichten geven. In totaal maak je 7 tekeningen die ook onderdeel worden van jouw reisgids en jouw complete verhaal.

Tzolkin Kalender

Elke reisdag besteden we aandacht aan de energie van de dag vanuit de Maya wijsheid, Tzolkinkalender. En dit geeft elke reisdag een mooie ervaring en inzicht in jouw leven.

Groep gelijkgestemden

Stappen die je mag maken in een groep gelijk gestemden. Vrouwen die misschien wel met dezelfde levensvragen zitten zoals jij.

Op reis met en zonder de paarden

Tijdens de Koers kun je een reis maken met de paarden en een reis bijna-zonder-paarden. We zullen je hier uitgebreid over informeren.

Data en locaties de Koers

In de agenda kun je de data en locatie’s vinden van de Koers in 2020.

Locaties

In 2020 verzorgen we de Koers op de locatie van ‘t Weemhuus in Zuidwolde en op de locatie van ons eigen Paddock Paradise in Elim.

Ga je mee op innerlijke be-levensreis?

Vul onderstaand contactformulier om te laten weten dat je interesse hebt. Je mag mij ook altijd even bellen of appen via telefoonnummer 0610649602