a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Coachen met Paarden

We gaan samen aan de slag met het paard als co-coach.

Coaching met paarden

Tijdens een sessie coachen met paarden gaan we samen aan de slag met het paard als co-coach in de paardenbak. Met behulp van verschillende oefeningen die je gaat uitvoeren met het paard krijg je (steeds meer) inzicht in jouw persoonlijke ontwikkelstuk of leervraag.

Het paard helpt je om jezelf een stuk beter (bewuster) te leren kennen. Met dat inzicht kun je zelf meer regie voeren over je eigen leven of invloed uitoefenen op situaties waarbij denken en voelen met elkaar in balans wordt gebracht.

Onze garanties:

Paddock Paradise Elim

Eigen locatie

Ervaren coach

Koffie en thee staan klaar!

Natuur van het paard

Tijdens de sessie wordt een beroep gedaan op de natuur van het paard. Paarden zijn prooidieren (vluchtdieren) en leven daarom in een kudde (overlevingsstrategie). Binnen de kudde zijn paarden afhankelijk van elkaar. Hierbij gaat het om rangorde (leiderschap) en gezondheid. Om de overleving te waarborgen (wanneer de hongerige tijger op de loer ligt) moet de kudde klaar zijn om te vluchten. Beweging, kuddeleden en voedsel zijn voor het paard belangrijke factoren. Leiderschap en vertrouwen spelen een belangrijke rol in het (over) leven van paarden.

Het is belangrijk om te weten dat kennis van paarden niet nodig is voor een coaching sessie met paarden, dat geldt ook voor angst voor paarden. Dit hoeft geen belemmering te zijn.

Enkele voorbeelden van thema’s waaraan gewerkt kan worden:

  • zelfinzicht vergroten
  • vergroten zelfvertrouwen
  • focus houden en richting geven
  • effectief en doelgericht communiceren
  • (Leiding) geven of ontvangen,
  • loslaten
  • inlevingsvermogen
  • creativiteit tonen bij het oplossen van problemen

Coachen met paarden zweverig of raar? Niets is minder waar! Durf jij de uitdaging aan?

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

LEES VERDER