a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

HSP-coaching

Als Sensi-therapeut heb ik veel ervaring met mensen die ͚last͛ hebben van hun ͚Hooggevoeligheid͛.

HSP-coaching

Als Sensi-therapeut heb ik veel ervaring met mensen die ͚last͛ hebben van hun ͚Hooggevoeligheid͛. Hooggevoelige mensen beschikken over een fijn zenuwstelsel. De informatieverwerking van een HSP-er werkt nauwkeuriger en uitgebreider dan van iemand anders.

Hooggevoelige mensen nemen vaak subtiele nuances waar. Dit is een schitterende gave. Toch lopen mensen hierdoor (in deze razende maatschappij) tegen zichzelf aan. Wij merken dat een HSP͛er baat heeft bij een stukje begeleiding om de balans in het leven te (her)vinden. HSP-er hebben naast mentale klachten ook vaak last van fysieke klachten

Onze garanties:

Paddock Paradise Elim

Eigen locatie

Ervaren coach

Koffie en thee staan klaar!

Paard en HSP’er

Voor hoogsensitieve mensen is een speciale training ontwikkeld, die bestaat uit diverse behandeltechnieken die het eigen lichaamsbewustzijn verhogen en waarbij gebruik gemaakt wordt van de onderdelen centreren, ademhaling en visualiseren. Het werken met paarden speelt binnen deze training een belangrijke rol. Paarden zijn enorm sensitieve dieren. Ze nemen elk detail in de omgeving waar.

Wij zien dagelijks dat de verbinding tussen paarden en HSP’ers heel bijzonder is. De paarden leren hooggevoelige mensen terug te komen bij zichzelf. Om weer te voelenwat jij wilt en hoe jij het wilt. Het paard spiegelt namelijk precies of je in je eigen kracht zit of in je valkuil stapt. Paarden voelen haarfijn aan of je te veel met de buitenwereld bezig bent of dat je in verbinding bent met jezelf. Veel HSP-ers hebben al een hele zoektocht achter de rug als ze kennis maken met deze verhelderende en vriendelijke methode.

Workshops Hoogsensitiviteit

Liemburg Paard & Kracht organiseert regelmatig workshops ͚Van moeras naar manifestatiekracht͛, en geeft lezingen over het fenomeen Hoogsensitiviteit (ook interessant voor familie en vrienden van HSP-ers).

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

LEES VERDER