a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

  No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Meerdaagse teamtraining

Met de teamtrainingen van Liemburg Paard&Kracht leert u patronen, rollen en krachten binnen uw team of netwerk herkennen.
Liemburg Paard & Kracht > Organisatieontwikkeling > Meerdaagse teamtraining

Teamtraining

Een teambuilding met paarden geeft inzicht. Soms is dit niet genoeg of juist teveel. Daarom het mogelijk om na een teambuilding gebruik te maken van de meerdaagse teamtrainingen. Deze teamtraining is een verdieping op de teambuilding waarbij het team samen aan de slag gaat met het uitwerken van de verkregen inzichten.

De training kan plaatsvinden met en zonder paarden. Regelmatig wordt hiervoor gebruik gemaakt van verschillende, inspiratievolle, locatie’s in Drenthe en daarbuiten. De training kan worden verdeeld over meerdere dagen of dagdelen.

Herkent u de volgende ontwikkelpunten binnen uw team?

 • (meer) inzicht krijgen in de kwaliteiten die aanwezig zijn binnen een team
 • ontwikkelen van (zelf)vertrouwen binnen het team
 • focus houden en richting geven
 • effectief en doelgericht communiceren
 • leiding geven of ontvangen
 • loslaten
 • ontwikkelen van inlevingsvermogen
 • ontwikkelen van creativiteit bij het zoeken naar oplossingen
 • verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief teambreed organiseren
 • congruentie en authenticiteit bevorderen binnen het team
Paddock Paradise Elim

Eigen locatie

Ervaren coach

Koffie en thee staan klaar!

Werkvorm

Tijdens de teamtraining wordt er gewerkt vanuit diverse werkvormen met en/of zonder paarden (afhankelijk van de wens vanuit het team). In de huidige maatschappij is het voor bedrijven, instellingen, overheid en organisaties steeds belangrijker om samen te werken.

Samen werken om met elkaar doelen te bereiken. Goed samenwerken blijkt in de praktijk best een zoektocht te zijn naar rollen, belangen, doelen en een passende houding. Wie zijn jullie als team? En wie bent u als individuele medewerker in het team?

Tijdens de teamtraining gaan we aan de slag vanuit diverse werkvormen die er op gericht zijn om initiatieven scherp te krijgen, het stadium waar het initiatief zich bevindt, de samenstelling van initiatiefnemers/netwerk, de interactie tussen netwerkleden en de verschillende rollen en posities binnen het netwerk.

Ook kunnen er casussen vanuit de praktijk worden ingebracht om samen uit te werken.

Bezielingsplaten

Een voorbeeld van een van de werkvormen is de Bezielingsplaten.

Coachen op de Bezielingsplaten is naast het creatief omgaan met het leven ook een ruimtelijke-energetische manier van werken met deze platen. Er ontstaat een energie, waarin de mens zichzelf in een ontwikkelingsproces plaatst.

De werkvorm wordt gebruikt bij individuele coaching, bij teamcoaching en in trainings- en opleidingssituaties en behoort tot de snelwerkende coachingsstijlen.

De vorm raakt aan:

 • persoonlijk onderzoek
 • transformatieproces
 • teamcoaching
 • kennisoverdracht

Doel van de teamtraining is het leren herkennen van patronen, rollen en krachten binnen uw team/netwerk. Om vervolgens samen de kennis in te zetten om uw team/netwerk krachtig vorm te geven.

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen, laat het ons weten! Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden (altijd maatwerk) te bespreken.

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

LEES VERDER