a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Teambuilding met paarden

Durven jullie als team samen het avontuur aan te gaan, even een dagje uit de dagelijkse sleur?
Liemburg Paard & Kracht > Organisatieontwikkeling > Teambuilding met paarden

Teamontwikkeling

Durven jullie als team samen het avontuur aan te gaan, even een dagje uit de dagelijkse sleur? Bij Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht zijn jullie van harte welkom voor een dag(deel) teambuilding met paarden.

Een bijzondere en krachtige manier om inzicht te krijgen in de kwaliteiten en vaardigheden die er aanwezig zijn binnen het team. Maar ook een manier om inzicht te krijgen in (vaste) patronen die mogelijk de teamontwikkeling in de weg staan.

Locatie

Voor een teambuilding met paarden bent u van harte welkom op onze buitenlocatie (Paddock Paradise) net buiten het Drentse dorpje Elim waar u wordt ontvangen met Koffie/thee en wat lekkers.

Paddock Paradise Elim

Eigen locatie

Ervaren coach

Koffie en thee staan klaar!

Werken met Paarden

Na de koffie wordt u meegenomen in de theorie die ligt verscholen achter de wereld van het fenomeen paard. Daarna is het tijd voor de praktijk waarbij we samen de leefomgeving van de kudde zullen betreden.

Teambuilding met paarden biedt de mogelijkheid om eens met andere ogen te kijken naar wat zich in een team afspeelt. Het werken met paarden biedt hierbij een breed scala aan mogelijkheden en groepsoefeningen. Deze kunnen variëren van plezier maken tot een diepgaande analyse van de dynamiek binnen een team.

De paardenkudde is een metafoor voor een optimaal functionerend team. Ervaring met paarden is niet nodig. De paardencoach creëert de veilige voorwaarden in samenspraak met de deelnemers. Tijdens de oefeningen wordt een beroep gedaan op eigen inzicht en creativiteit. Paarden zijn open en eerlijk en zijn er goed in om ontwikkelpunten snel zichtbaar te maken.

Mogelijke thema’s

Enkele voorbeelden van thema’s waaraan gewerkt kan worden:

  • Communicatie
  • Samenwerken en betrokkenheid
  • Sfeer / dynamiek binnen een team
  • Focus houden en richting geven
  • Leiding geven of ontvangen
  • Motiveren
  • Grenzen stellen
  • Creativiteit tonen bij het oplossen van problemen

Wanneer gebruik gemaakt wordt van een dagdeel zal de teambuilding onder het genot van een heerlijke Drentse lunch worden geëvalueerd en afgesloten.

Ook is het mogelijk om een hele dag te (ver)blijven in het Paddock Paradise, het programma kan na de lunch worden vervolgd met diverse (team) opdrachten of mennen met de paarden. Tijdens het inspannen van en het mennen met de paarden wordt o.a. inzicht verkregen in de samenwerking en de communicatie binnen een team. De reactie van het paard is zeer verhelderend en geeft input voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Je leert elkaar eens op een hele andere manier kennen.

De dag wordt afgesloten en geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje. Voor een vervolg op de teambuilding kunt u gebruik maken van de meerdaagse teamtraining.

Liever binnen?

Tevens is het mogelijk (bijv. bij slecht voor) om gebruik te maken van een binnen locatie in de omgeving. Waar we samen met u en de paarden van harte welkom zijn en gebruik kunnen maken van een prachtige, sfeervolle kantine met binnenhal.

U komt niet uit Drenthe maar wil wel gebruik maken van ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Ook elders in het land kunnen wij gebruik maken van locaties om deze teambuilding aan te bieden. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden. Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen, laat het ons weten! Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden (altijd maatwerk) te bespreken.

Een impressie van een sessie teambuilding

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

LEES VERDER