a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Over mij

Leuk je te leren kennen! Ik heet Marike Liemburg. Ontdek hier wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.

Wie ik ben en waar ik voor sta:

Ik ben Marike Liemburg, enthousiaste eigenaar en betrokken trainer binnen Trainingscentrum Liemburg Paard & Kracht. Een Trainingscentrum waar je trainingen kunt volgen gericht op organisatie (team)ontwikkeling, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling of (proces)begeleiding voor ruiter & paard.

Trainingscentrum Liemburg Paard & Kracht is gevestigd in het buitengebied van het Drentse dorp Elim, waar onze paarden kudde leeft in een ͞Paddock Paradise. Door de paarden zo natuurlijk mogelijk te houden wordt er voorzien in een belangrijke levensbehoefte van paarden: bewegingsvrijheid.

Door dit combineren met kuddegenoten en het juiste voer wordt het paard in de gelegenheid gesteld om optimaal paard te zijn, waardoor het zijn werk als co-trainer goed kan uitvoeren.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als Leiderschapstrainer (mbv paarden) , Vakbekwaam Paardenvertaler, Trainer Werken met Netwerken, Centered Riding & Academisch Instructeur, Sensi-therapeut, Kind- en Jongerencoach.

Graag tot ziens in ons Paddock Paradise!

Kwaliteit

De afgelopen jaren bekwaamde ik me als sensi-therapeut, vakbekwaam paardenvertaler, Centered Riding instructor, kindercoach en volgde de cursus rechtrichten, gebaseerd op de Academische Rijkunst.

Vernieuwend

In de afgelopen jaren heb ik de Centered Living-aanpak ontwikkeld. Hieruit blijkt mijn verlangen om voortdurend vernieuwend bezig te zijn. Stilstand is achteruitgang!

Betrokken

In mijn coaching ben ik enthousiast en betrokken. Ik ben er tenslotte niet om mijn verhaal kwijt te kunnen, maar om vanuit mijn kennis en ervaring jou te helpen.

Paddock Paradise Elim

Paddock Paradise

Je bent welkom op Paddock Paradise: onze prachtige locatie op het Drentse platteland!

LOCATIE

Verkooppunt Equi Magic

Trainingscentrum Liemburg Paard & Kracht is verkooppunt van Equi-Magic: paardenvoer zoals het bedoeld is!

EQUI MAGIC

Neem contact met me op!