a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Reviews

Dit zeggen mijn klanten

Wie anders dan mijn klanten kunnen je beter vertellen hoe ik werk en hoe zij dit ervaren hebben!

a

Jeannette van Slooten

Wat was het weer een inspirerende en leerzame middag met Billy, Nancy en Marike. Wat een mooi bedrijf op een prachtige locatie! Iets om trots op te zijn Marike! Wij komen zeker terug

Ella

Tevreden klant

“Door te leren voor me uit te kijken waar ik naar toe wil (op het paard), blijf ik vooruitgaan en zit ik minder in mijn hoofd. Heb ik meer ruimte om gewoon te genieten en te voelen wat er op dat moment gebeurd. Hierdoor word ik (en mijn paard) bewuster van zijn manier van bewegen en kan ik mijn zit, balans en gevoel verbeteren. Wanneer ik dit kan, ben ik in staat om vanuit hier mijn paard steeds sterker te maken, verbteren en een betere hamonie te creeëren”.

Marjan Bolt

Tevreden klant

Mijn eerste kennismaking met Marike was in 2015 vanuit een loopbaanvraagstuk en zoektocht naar het omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Wie ben ik en wat wil ik nu echt? Waar krijg ik energie van? Vanuit daar heeft Marike mij begeleid in het ontdekken van mijn pad, vanuit mijn eigen talenten en drijfveren. Ik leerde wat er gebeurde als ik mijn hoogsensitiviteit als kracht ging inzetten in plaats van te zien als een belemmering. Inzicht in het natuurlijk (sensitieve) gedrag van paarden hielp mij ‘uit mijn hoofd te komen’ en echt te gaan voelen en in balans te komen. Ik mocht ervaren hoe krachtig ik ben als ik echt in contact en verbinding ben met mezelf en de ander. Ik leerde daarnaast een hele andere manier van paardrijden door de Centered Riding lessen bij Marike. Een vorm waarin ik kon (leren) ontspannen, die wel goed voor mij voelde, er aandacht was voor het welzijn van het paard. Een vorm die gaat over een echte samenwerking tussen ruiter en paard. Niet denken, maar voelen. In 2017 heb ik de opleiding tot paardencoach aan de Keulseweg afgerond en heb ik nu mijn eigen bedrijf Leef!Marjan Bolt. Ook mag ik mij talenten en ervaringen inzetten bij de Provincie Drenthe in een programma die is gericht op organisatieontwikkeling. Inmiddels doe en bouw ik samen met Marike mee aan een waardevol netwerk, ‘ Het Oefenmoment voor en door paardencoaches’. Om met en van elkaar te leren, motiveren en inspireren! Ik bewonder het talent van Marike om met haar kundige, enthousiaste, warme en persoonlijke benadering, in een prachtige samenwerking met haar paardenkudde mij mijzelf te laten zien. De meerwaarde van alles wat ik heb mogen leren en ervaren bij Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht ervaar ik nog iedere dag en vind daardoor ook meer ontspanning en voldoening in mijn werk.

Coby Bergsma-Hagebeek

Tevreden klant

Ik heb Marike leren kennen als een betrokken professionele paardencoach. Zij heeft het voor elkaar gekregen dat ik nu beter kan omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Competenties die haar sieren zijn o.a. professionaliteit, empathie, inzet, kwaliteit, en luisteren Heb je interesse voor een paardencoach sessie dan beveel ik Marike van harte aan. Een paardenkenner/vriend!

Sharon Wilthof

Tevreden klant

Al langere tijd aan het lessen bij Marike en elke keer leer ik weer wat nieuws. Marike staat altijd open voor vragen en is zeer geduldig in haar uitleg. Daarnaast voert ze haar groepslessen uit in een prettige en rustgevende omgeving. Ik raad Marike dan ook van harte aan!

Alida

Tevreden klant

Blij dat Marike en mijn pad elkaar gekruist hebben. Iedere keer krijg ik nieuwe inzichten. Marike verstaat de kunst om goed over te brengen hoe kleine veranderingen in je houding grote effecten op je paard kunnen hebben.

Lonneke

Tevreden klant

Heb een coaching gedaan bij Marike en dat heeft me enorm geholpen met het zetten van een moeilijke stap. Nog steeds héél blij mee. Vervolgens ben ik bij Marike gaan paardrijden en het centered riding daagt mij uit na een heel leven 'gewoon' paardrijden. Ik geniet er enorm van.

Neem contact met me op!