a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Specials

Specials Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht

Hier vind je de specials uit het aanbod van Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht. Wil je meer informatie over de specials, voel je vrij om te mailen naar marike@liemburgpaardenkracht.nl!

De Koers

De Koers is een ‘special’ die gegeven wordt binnen ons trainingscentrum. We verzorgen de Koers op meerdere locatie’s, zowel met de paarden als zonder de paarden.

DE KOERS
Flyer proeverij coachen met paarden

Proeverij “Coachen met paarden”

In de afgelopen periode hebben wij gemerkt dat er veel interesse is om kennis te maken met het zogenaamde “Coachen met paarden “. En daar hebben wij de volgende oplossing voor bedacht! Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een proeverij ” Coachen met paarden”.

Proeverij Coachen met paarden

Cursusweekend Intuïtieve ontwikkeling & persoonlijke groei

Het cursusweekend is een ‘special’ die wordt gegeven binnen ons trainingscentrum, door gasttrainer Erik Boom. Samen met Marike en de paarden als co-trainers belooft het een weekend vol nieuwe inzichten te worden.

CURSUSWEEKEND INTUÏTIEVE ONTWIKKELING & PERSOONLIJKE GROEI

Neem contact met me op!