a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

 

Specials

Specials Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht

Hier vind je de specials uit het aanbod van Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht. Wil je meer informatie over de specials, voel je vrij om te mailen naar marike@liemburgpaardenkracht.nl!

De Koers

De Koers is een ‘special’ die gegeven wordt binnen ons trainingscentrum. We verzorgen de Koers op meerdere locatie’s, zowel met de paarden als zonder de paarden.

DE KOERS
Flyer proeverij coachen met paarden

Proeverij “Coachen met paarden”

In de afgelopen periode hebben wij gemerkt dat er veel interesse is om kennis te maken met het zogenaamde “Coachen met paarden “. En daar hebben wij de volgende oplossing voor bedacht! Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij een proeverij ” Coachen met paarden”.

Proeverij Coachen met paarden

Twee-daagse lezing door Rachaël Draaisma

Door het kijken van heel veel foto’s en films dompel je je tijdens de eerste lezingsdag onder in de fascinerende wereld van de kalmerendesignalen. Je gaat ze herkennen, ook in verschillende spanningsniveaus. En verder: “Een verlaging van stress, minder schrikreacties, een gevoel van welbevinden en plezier, een beteresocialisatie, een beter gebruik van het lijf. Het zijn enkele voordelen van het gebruik van mentalstimulation en het speuren met paarden”, aan het woord is Rachaël Draaisma. Zij laat je tijdens de tweede daglezing ‘Mental Stimulation en Speuren met paarden’ zien hoe goed je beiden disciplines kuntgebruiken als je leeft en werkt met paarden. Je krijgt een theoretisch kader en veel foto’s en films uitde praktijk te zien. Na deze lezingsdag kun je dan ook zelf aan de slag. Deze dag is een logischvervolg op de lezingsdag Kalmerende Signalen van paarden.

Twee-daagse lezing door Rachaël Draaisma

Basis Cursusweekend Intuïtieve ontwikkeling & Persoonlijke groei

Herken jij dat je veel waarneemt? En (hoog) gevoelig bent? Zou jij hier woorden aan willen geven? Een concrete vertaalslag willen maken? En handen- en voeten geven aan je (hoog)gevoeligheid & intuïtie? Dan ben je van harte welkom om mee te doen tijdens de twee-daagse: Intuïtieve ontwikkeling & persoonlijke groei.

Basis Cursusweekend Intuïtieve ontwikkeling & Persoonlijke groei.

Verdiepingscursus Intuïtieve Ontwikkeling en Persoonlijke Groei: ‘Jouw unieke weg’

Het vervolg op ‘de basis’ waar je al kennis gemaakt hebt met jouw innerlijke kracht en energie. Wil jij je verder verdiepen? Zicht krijgen op jouw unieke weg? Heb je de basistraining gevolgd? Of op een andere aantoonbare wijze dit level al bereikt? Dan ben jij van harte welkom om mee te doen aan de tweedaagse verdiepingscursus: Intuïtieve ontwikkeling & persoonlijke groei: ‘Jouw unieke weg’.

Verdiepingscursus Intuïtieve Ontwikkeling & Persoonlijke Groei: 'Jouw unieke weg'