a

Liemburg Paard & Kracht

Bij Liemburg Paard&Kracht kun je gerichte trainingen volgen, waarbij de interactie tussen mens en paard centraal staan. De inspirator achter Liemburg Paard&Kracht is Marike Liemburg.

Nieuw:

    No posts were found.

06 – 106 49 602

Carstenswijk 132A in Elim

marike@liemburgpaardenkracht.nl

Liemburg Paard & Kracht > Zelfvertrouwen  > Ik voel mij onzeker
Training bij onzekerheid

Ik voel mij onzeker

Vrijwel iedereen heeft te maken met onzekerheid in bepaalde situaties. Wanneer de onzekerheid de overhand krijgt wordt het echter vervelend. Trainingscentrum Liemburg Paard en Kracht biedt d.m.v. training en coaching voor jongeren en volwassenen handvatten om je zelfverzekerder te voelen.

Onzeker tijdens het voetballen

Een getalenteerde jonge voetballer belandt in een team met een nieuwe trainer. Daar waar hij normaal gesproken aanvaller was gebruikt de trainer hem nu als verdediger. De jonge speler komt totaal niet zijn recht. Zijn kracht ligt in de actie. Zijn zelfvertrouwen neemt steeds meer af. Hij wordt gewisseld tijdens wedstrijd. Uiteindelijk belandt hij helemaal op de bank. De trainer vindt dat de jongen te weinig zelfvertrouwen uitstraalt. De jongen snapt er niks van. Hoe meer hij zijn best doet des te gefrustreerder hij raakt.

Wat kun je goed? En wat kun je niet?

ZELFvertrouwen heeft alles te maken met vertrouwen in jouw ZELF. Wie ben je? Wat kun je goed? Wat kun je niet? Wat vind je leuk en wat vind je absoluut niet leuk? Door al deze vragen te bekijken en in kaart te brengen krijg je een beeld van jezelf. Van hieruit kun je kwaliteiten optimaal gaan benutten.

Energie in ‘niet passende’ zaken steken

De jonge voetballer beschikt over kwaliteit. Hij is een uitstekende aanvaller. Nu hij in de verdediging staat kwijnt hij langzaam weg. Hij is niet in staat tot bloei te komen.

Zelfvertrouwen krijg je door te doen

Zelfvertrouwen ontwikkel je door in actie te komen. Met een stukje coaching creer je bewustzijn. Vanuit dit bewustzijn kunnen er keuzes gemaakt worden. In de communicatie met anderen leer je duidelijk voor jezelf op te komen (assertief te communiceren)

Coaching met paarden

Liemburg Paard en Kracht verzorgt training en coaching met paarden voor jongeren en volwassenen die hun zelfvertrouwen willen vergroten.

Verwante informatie

Bekijk ook onze publicaties over doelen bij individuele coaching.

Contact

Interesse? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken!

Nog geen reacties

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.